Активности друштва

01 авг 2014

У жељи да Вам представимо Веб апликацију Друштва лекара Војводине и приближимо Вас информацијама, урадили смо кратак водич кроз наш портал


Лекарска друштва су се оснивала у свету у циљу заштите части и угледа лекара, заступања њихових струковних интереса, помагања њиховог стручног образовања и развоја научне мисли уопште.......Циљ Друштва је континуирано стручно усавршавање својих чланова и примена савремених научних достигнућа у свакодневној медицинској пракси.Усавршавање се одвија кроз стручне састанке специјалистичких секција и подружница где предавачи добијају уверења о одржаном предавању, а слушаоци уверење у присуствовању на састанку. Сазнајте више О ИСТОРИЈАТУ ДЛВ-СЛД.

На страни О ПРЕДСЕДНИКУ можете пронаћи информације о садашњем и председницима који су представљали ДЛВ-СЛД кроз историју. Списак са именима чланова битних за рад Друштва, наћи ћете на страници ОРГАНИ И ТЕЛА ДРУШТВА, а кроз историјат СЛД укратко ће Вас провести страница О СРПСКОМ ЛЕКАРСКОМ ДРУШТВУ.

У менију О НАМА можете пронаћи и преглед ПРИЗНАЊА И НАГРАДА Друштва лекара Војводине, али и погледати објекат и просторије самог Друштва које су центар многобројних догађања његових ПОДРУЖНИЦА и СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИХ СЕКЦИЈА.


На важност ЕДУКАЦИЈЕ у професионалном расту свих чланова не треба пуно подсећати, а информације о Одборима, те обавештења о Акредитованим програмима, Обрасцима и Роковима и самом Правилнику можете наћи у оквиру истоимених под-менија.

Страница ПРИМАРИЈАТИ Вас упознаје са комисијом и правилником. Уколико су Вам потребни статут, правилници, пословници и обрасци, пронаћићете их управо у оквиру менија ДОКУМЕНТА. Фото и видео белешке догађаја потражите на страни ФОТО И ВИДЕО, а контакт информације на страни КОНТАКТ.

ВЕБ апликација Друштва лекара Војводине Вас води и кроз виртуалну „библиотеку" - ИЗДАВАЧКА ДЕЛАТНОСТ - часописа Медицински преглед и Стоматолошки информатор. Актуелне вести можете погледати у ИНФО БЛОКУ, основни инфо о СКУПШТИНАМА у истоименом левом менију, а немојте пропустити да проверите има ли неких занимљивих ЕКСКУРЗИЈА, ПРИМЕДБИ И СУГЕСТИЈА или Вама битних ВАЖНИХ ЛИНКОВА.


Уколико имате сугестије слободно нам се обратите!

ИНФО БЛОК

ЧЛАНАРИНА
  За 2014. годину...

Опширније...
Подизање сертификата
  Сертификате можете подићи...       

Опширније...
Претплата на Медицински преглед
  За чланове Друштва и остале...      

Опширније...

Скупштина

ГОДИШЊА СКУПШТИНА 05.03.2014.

05. март, 2014.
Годишња Скупштина ДЛВ - СЛД

Опширније...
ГОДИШЊА СКУПШТИНА 06.03.2013.

06. март, 2013.
Годишња Скупштина ДЛВ - СЛД

Опширније...

Екскурзије

НЕМА ПУТОВАЊА У ПОНУДИ

Примедбе и сугестије

НЕМА ПРИМЕДБИ И СУГЕСТИЈА