Када

новембар 18, 2022    
12:00 pm

Где

Конгресни центар Мастер на Новосадском Сајму
Хајдук Вељкова 11, Нови Сад, Србија

Поштоване колегинице/колеге,

Позивамо Вас да присуствујете састанку Актива за хигијену ДЛВ – СЛД који ће се одржати у петак 18. новембра 2022. године с почетком у 12:00 часова у Конгресном центру Мастер на Новосадском Сајму у оквиру првог „Медицинског самита – Нови Сад 2022“. Истовремено ће у оквиру састанка бити одржана акредитована континуирана едукација у организацији Института за јавно здравље Војводине, која за слушаоце доноси шест бодова. У оквиру самита ће бити организован и састанак Секције за хигијену СЛД, у истом простору, а након обављене едукације.

Присуство континуираној едукацији, организација простора и пригодног послужења је за све чланове ДЛВ СЛД бесплатна, односно за организацију и обезбеђевиње простора побринуо се тим Project Lab-а, чије позивно писмо достављам у прилогу.

Ради успешне организације, молим да пријаве (име и презиме, број лиценце) присуства састанку и уједно и првом Медицинском самиту – Нови Сад 2022, доставите најкасније до 07.11.2022. на e-мејл ДЛВ – СЛД dlvsldnovisad@gmail.com и projectlabns@gmail.com.

ДНЕВНИ РЕД:

1. Регистрација учесника (од 11:00 часова)
2. Усвајање Записника са претходног састанка
3. Континуирана едукација под називом „Здравствени ризици превеликог уноса соли, могућности за интервенцију“
4. Разматрање нових законодавних оквира, нацрта прописа и делатности из области хигијене
5. Разно

С поштовањем,

Председник Актива за хигијену ДЛВ-СЛД
Проф. др Сања Бијеловић

ПРЕУЗМИТЕ ПОЗИВНИЦУ ЗА САМИТ – ОВДЕ