апр 26

СЕКЦИЈА ЗА СОЦИЈАЛНУ МЕДИЦИНУ

 26/04/2023 |
Футошка 121 | Нови Сад
Стручни састанак
Нема актуелних догађаја
Нема актуелних догађаја
Нема актуелних догађаја
феб 23

СЕКЦИЈА ЗА СОЦИЈАЛНУ МЕДИЦИНУ

 23/02/2023 |
Васе Стајића 9 | Нови Сад
Скупштина
Нема актуелних догађаја
феб 23

СЕКЦИЈА ЗА СОЦИЈАЛНУ МЕДИЦИНУ

 23/02/2023 |
Васе Стајића 9 | Нови Сад
Скупштина